use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Chunky tomatsuppe med kikærter og knas

Vores take på en tomatsuppe af den rustikke slags - fantastisk cremet og sprød
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image Chunky tomatsuppe med kikærter og knas

Ingredienser

Suppe
  • 2 finthakkede løg
  • 3 pressede fed hvidløg
  • Becel flydende til stegning
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 3 hakkede tomater på dåse
  • 50 g tomatpuréer (1 lille dåse)
  • 1 liter flydende hønsebouillon
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • Salt og friskkværnet peber
Kikærter og Knas
  • 1 dåse kikærter
  • Becel flydende til stegning
  • 1 fed hvidløg presset
  • 2 spsk hakket persille
  • Salt og friskkværnet peber
  • Evt. 1 tsk røget paprika
  • Rodfrugtchips (kan udelades)

      Vejledning

      1. Svits løg i Becel Flydende i en gryde til de er klare
      2. Tilsæt hvidløg og basilikum
      3. Kom tomater, tomatpuré og bouillon i og lad suppen koge i 10 minutter
      4. Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i rent vand
      5. Dup dem tørre og steg dem i Becel Flydende på en pande til de er gyldne
      6. Tilsæt hvidløg og persille og smag til med salt, peber og evt. røget paprika
      7. Tilsæt Cremefine til suppen ved anretning og top med kikærter og evt. rodfrugtchips
      8. . Har du en frisk basilikum stående i vindueskarmen skader det ikke med et drys friske blade ved servering