use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremet spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese er en vaskeægte italiensk klassiker fuld af duft og smag. Ved at tilføje Cremefine til bolognesen får du en ekstra cremet og rund smag. Denne ret fungerer perfekt som hverdagsmad i den travle børnefamilie, da den er simpel at tilberede og kan stå og passe sig selv på komfuret, hvis man bare husker at røre i den en gang i mellem. Får du gæster over kan du desuden nemt pifte retten op med noget lækkert italiensk brød og en frisk grøn salat.
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner4
recipe image cremet spaghetti bolognese

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 friskthakket løg
  • 3 fed hvidløg knust
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timian
  • 2 tsk oregano
  • 2 spsk tomatpure
  • 2 spsk oksefond
  • 1 dl flåede tomater på dåse
  • 1 flaske Cremefine til madlavning 7% eller 15%
  • 500 g pasta
  • plus lidt ekstra revet Parmesan

      Vejledning

      1. Brun hakket kød, løg og hvidløg i Becel Flydende i en gryde
      2. Tilsæt tomatpure, flåede tomater, krydderier og Cremefine
      3. Lad det simre i et par minutter, til konsistensen bliver lidt tykkere
      4. Til sidst tilsættes oksefond. Smag evt. til med salt og peber
      5. Serveres med friskkogt pasta og revet parmesan