Cremet spaghetti bolognese
Spaghetti bolognese er en vaskeægte italiensk klassiker fuld af duft og smag. Ved at tilføje Cremefine til bolognesen får du en ekstra cremet og rund smag. Denne ret fungerer perfekt som hverdagsmad i den travle børnefamilie, da den er simpel at tilberede og kan stå og passe sig selv på komfuret, hvis man bare husker at røre i den en gang i mellem. Får du gæster over kan du desuden nemt pifte retten op med noget lækkert italiensk brød og en frisk grøn salat.
- Tid til forberedelse30 minutter
- Portioner4
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 1 friskthakket løg
- 3 fed hvidløg knust
- 1 tsk rosmarin
- 1 tsk timian
- 2 tsk oregano
- 2 spsk tomatpure
- 2 spsk oksefond
- 1 dl flåede tomater på dåse
- 1 flaske Cremefine til madlavning 7% eller 15%
- 500 g pasta
- plus lidt ekstra revet Parmesan
Vejledning
- Brun hakket kød, løg og hvidløg i Becel Flydende i en gryde
- Tilsæt tomatpure, flåede tomater, krydderier og Cremefine
- Lad det simre i et par minutter, til konsistensen bliver lidt tykkere
- Til sidst tilsættes oksefond. Smag evt. til med salt og peber
- Serveres med friskkogt pasta og revet parmesan