use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

rabarber crumble med havregryn

Rabarber om sommeren er en vaske ægte favorit i de danske hjem. Den søde smag fra hjemmelavet crumble komplementerer den søde og syrlige smag fra rabarber fantastisk. Og så er denne sommerdessert oven i købet super nem at lave, der gør den nemt kan laves på en travl hverdag, men er samtidig så lækker, at den også kan serveres til dine gæster
  • 50 minutter
  • Tid til forberedelse50 minutter
  • Portioner6
recipe image rabarber crumble med havregryn

Ingredienser

Dej
  • 100 g OMA bage margarine
  • 100 g hvid hvedemel
  • 100 g havregryn
  • 100 g hakkede mandler
  • 50 g sukker
Fyld
  • 500 g friske rabarber
  • 200 g sukker
  • korn fra 1 eller 2 vanillestænger
Tilbehør
  • Cremefine til piskning 19% eller 36%%

      Vejledning

      1. Skær margarinen i tern og kom dem i en skål sammen med resten af ingredienserne til dejen
      2. Smuldr dejen sammen til små klumper
      3. Skær rabarber i 1 cm stykker og vend dem med sukker og vanilje
      4. Kom dem i et smurt ovnfast fag og fordel dem i et jævnt lag
      5. Fordel crumble dejen over rabarberblandingen og bag kagen i en 180 °C forvarmet ovn i 25-40 minutter til overfladen er gylden
      6. Lad kagen køle af og server med Cremefine til Piskning 19% til lækkert skum